Ontmoetingscentrum De Kring

Parochiale verenigingen

Chiro Blauwput

Chiro Blauwput is de leukste jeugdbeweging van Kessel-Lo en omstreken. Op deze site vinden jullie bijna alles over onze Chiro: wie de leiders en leidsters zijn, welke activiteiten er op het programma staan en nog zo veel meer!

Meer info

Steunactie Chiro Blauwput

De steunactie bestaat uit een groep oud-chiroleden, chiro-minded ouders en sympatisanten. Zij regelen oa. de kampplaats, de chirohemen, werkdagen, Blauwput Eet en nog veel meer.

Meer info

Canzonetta

Canzonetta is een gemengd koor voor volwassenen. We oefenen elke woensdag in Kessel-Lo (Leuven). Vandaag telt onze groep 40 trouwe leden. Het koor werd opgericht in 1984 en stond 37 jaar onder de bezielende leiding van oprichtster Magda Primo. Sinds eind 2021 verkennen we nieuwe muzikale horizonten met Dieter Staelens als onze dirigent.

Meer info

Blauwput Omnisport

Blauwput Onmisport vindt zijn roots in het turnen. In 1893 werd de toenmalige turnkring Sint-Jozef opgericht in de parochie Blauwput te Kessel-Lo. Later veranderde de naam in Turnkring Blauwput. Vandaag is de club uitgegroeid tot een sportvereniging waar je 23 sporten kan beoefenen en heet Blauwput Omnisport vzw.

Meer info

Oxfam Wereldwinkel Kessel-Lo

Oxfam België is een beweging die strijdt tegen ongelijkheid en voor een rechtvaardige economie

Meer info

Vrije Kleuterschool Blauwput - De Speelkriebel

We zijn een buurtschool in het hartje van Blauwput. Onze kleuterschool ligt op enkele meters van lagere school De Mozaïek en secundaire school Heilig Hart Kessel-Lo. Samen vormen we campus Kessel-Lo.

Meer info

Vrije Lagere School Blauwput - De Mozaïek

DE MOZAÏEK IS DE LAGERE SCHOOL VAN CAMPUS KESSEL-LO. We maken deel uit van de Scholengroep ARCHIPEL basisonderwijs Annuntiaten Heverlee.

Meer info

KWB Kessel-Lo

KWB Kessel-Lo maakt deel uit van KWB Eensgezind, een Vlaamse socio-culturele vereniging met honderden lokale afdelingen. KWB zorgt voor sport en ontspanning, een leefbare buurt en ontmoetingskansen.

Meer info

Hier kan de link naar jullie thuispagina komen!